SWEATSHOP COUTURE

Warning Blood Sweat & Tears inside

De underground cult hit in Amerika waar niemand het (nog) over durft hebben !!

The new scent – BLOOD SWEAT TEARS.

Deze limited edition van de inmiddels succesvolle (underground hit) Sweatshop Couture-lijn is een harmonieuze blend van bloed, zweet en tranen. Dit is de natuurlijke bron van succes in een flesje.. eindelijk voor iedereen om te ervaren!

Sweatshop Couture heeft het mogelijk gemaakt om het bloed, zweet en tranen van onbekende donateurs kunstenaars/creatives in een flesje te stoppen. Blood Sweat Tears is een pittige parfum spray dat bestaat uit een mix van 33,3 % bloed, 33,3% zweet en 33,3% tranen.

Dit is de underground hit waar nooit eerder over gesproken werd, het best bewaarde geheim die de jet-set community zelf met alle respect in stand gehouden heeft. De eerste regel van Blood Sweat Tears was ‘We don’t talk about other people’s blood sweat and tears’..

Nu is de tijd eindelijk aangebroken om naar buiten te treden;

SWEATSHOP COUTURE -image

Blood.

Na een strenge selectieprocedure kunnen wij zeggen dat wij geen genoegen nemen met elk willekeurig bloed. Wij zijn bereid ver te gaan voor kwaliteit. Het bloed dat gestimuleerd wordt door de fysieke en mentale pijn die wordt ervaren in het dagelijks leven is ons basis ingredient.

Onze donateurs liggen de eerste periode aan een loon-infuus, wat een verslavend gevoel veroorzaakt, iets waar zij weer moeilijk afstand van kunnen nemen. In het begin wordt dat vooral veroorzaakt vanuit een angst voor een “tekort aan”. Dit zorgt ervoor dat de pijn later als groter wordt ervaren als wij deze fase van de behandeling abrupt stoppen. 

De afhankelijkheid van het leiders bewustzijn wordt dus in eerste instantie versterkt, maar wordt later in onze strenge gesprekstherapie weer afgebroken. Het tekort aan loon kan zo op een natuurlijke wijze omgezet worden in een tekort aan dienstbaarheid.

“Dienstbaarheid denkt in overvloed” en wij verwerken dat tot een high-end product.

Sweat.

Wij realiseren dromen waar de meeste mensen alleen maar over kunnen dromen.

Om een intimiderend effect aan dit product toe te voegen hebben wij puur angst-zweet kunnen opwekken: door de donateurs zich voor een lange periode onhandig te laten voelen door onnodig (on)eerlijke opmerkingen op hen af te vuren tot de kern van onzekerheid wordt bereikt. Uiteindelijk is het gevolg dat de donateur steeds meer negatieve ervaringen opbouwt en zich machteloos voelt. Dit proces van een aantal jaar heeft z’n vruchten afgeworpen.

Overmatige angst verandert het functioneren waardoor je moeilijk jezelf kunt zijn, onzekerheid stimuleert transpiratie. Dit is precies het extract voor onze perfect blend. Het complimenteert de mix van de andere twee ingrediënten om tot de perfecte geur van succes te komen. Het bewijs is ook terug te vinden in ons product; het wasemt inspiratie in plaats van transpiratie. Dit is het welriekende bewijs van ons succes !!

Tears.

Zoute tranen geproduceerd door zure situaties. Situaties die lijken te contrasteren met de luxueus aanvoelende pijn. Maar met het complimenterende huidvocht extract heeft het juist de essentiële finishing touch.

In plaats van dat wij ons hebben gericht op de tranen van ontlading en tranen die spanning wegnemen, hebben wij experimenten uitgevoerd bij onze donateurs die ervoor zorgen dat er juist geen endorfines vrijkomen. Hierdoor vormen zich niet de tranen die de pijn in het hoofd verzachten maar harde, zure tranen. Geen ontlading dus.

In tegendeel.

Wij gaan voor kwaliteit en deze tranen zijn zich wel bewust van het lichaam waarin ze zijn geproduceerd. Dit is in basis het element dienstbaarheid wat men ondanks een eigen ambitie een ander z’n succes doet gunnen.      

sample Blood, Sweat & Tears
Sample

Donateurs

Wij krijgen door het succes in de U.S. steeds meer vraag van kunstenaars om op hen te mogen testen. Er blijken dus meer dan genoeg onvermogende kunstenaars, creatives en makers te zijn die zich beschikbaar willen stellen. Deze donateurs hebben de gebruikelijke wegen naar het snelle geld links laten liggen, vooral omdat zij ergens anders in geloven. Wij helpen hen dat geloof te versterken door het in een abstracte vorm te gieten. Een vorm waar wij ons allemaal in kunnen vinden. Want, we willen toch één zijn met elkaar??

Onze donateurs blijken ook bewonderenswaardige proefkonijnen. Zij worden op onze geheime locatie, ergens in Nederland, voor onbepaalde tijd opgenomen. Hier verblijven ze, goed verzorgd, en wordt hun extract getrokken.

Wij krijgen vaak de vraag of er bijwerkingen zijn en ons antwoord is dan; ‘als je eenmaal bij ons binnen bent geweest, maakt dat allemaal niet meer uit.’

Fulltime testpersonen kunnen zo in Amerika op jaarbasis al snel tussen de 15 en 20 duizend dollar* verdienen, maar dat is natuurlijk niet zonder risico..

‘Who cares?!’

..wij niet en dat maakt onze producten ook zo succesvol, maar vooral ook rebels. Ons product is er voor de echte die-hards. Mocht jij dat niet zijn, kan je nu stoppen met lezen!

The epitome of success

Wij zijn de eerste bodyfluential ter wereld, daarnaast zijn wij ook data-verzamelaars. Dit is een unieke combinatie waarin we anticiperen op de toekomst van nieuwe waarden. Die waarden koppelen wij weer aan de mensheid als geheel, maar vooral aan de creatieve industrie.

Wij zijn een startup, maar lopen vele stappen vooruit. Ons doel is om binnen 5 jaar beurs genoteerd te worden.  Grote partijen zijn geïnteresseerd om in ons te investeren, dus wij gaan hoe dan ook een mooie toekomst tegemoet. Kortom; wij zijn ‘the epitome of succes!’.

Blood Sweat Tears is ons signature product. Meld je aan en maak kans op het unieke limited edition Blood Sweat Tears- prototype- pakket dat pas in 2023 wordt ge-released in Nederland maar dit jaar al in jouw bezit kan zijn!

logo SWEATSHOP COUTURE
logo SWEATSHOP COUTURE

Meld je nu aan:

Optie 1: Ja, ik wil een sample van jullie product en dit is mijn motivatie..(max. 500 worden)

Onder vermelding van: I NEED YOUR BLOOD SWEAT AND TEARS IN MY LIFE

Optie 2: Ja, ik wil donateur worden. Zet mij op de wachtlijst en dit is mijn motivatie..(max. 500 woorden)

Onder vermelding van: I WILL GIVE YOU MY BLOOD SWEAT AND TEARS FOR YOUR LIFE

Richt de motivatie aan: Sandra Jobse 

info@igcindustries.com

En wie weet ben jij de gelukkige ! 

Algemene Voorwaarden


Welkom bij I.G.C. Industries

kantoor I.G.C. Industries NL: Claude Debussylaan 9
Founder en direct liason M. Suikerberg
Research en development T. Kok
Start up mediator: S. Jobse
Head of Finance: S. Pichai

Lees eerst de voorwaarden van de overeenkomst en de algemene voorwaarden. Teken voor akkoord voordat u zich inschrijft voor dit prototype

2. Algemene voorwaarden

U bent van harte welkom op onze website. Hier kunt u alle informatie vinden over wie wij zijn en wat wij doen. Als u vragen heeft neem dan contact op: mail naar info@igcindustries.nl.
Alle prototypes zijn kosteloos en zonder verzendkosten te verkrijgen.* (zie ook onze extra bepalingen)

2a- Algemene bepaling om in aanmerking te komen voor ons prototype

-U bent meerderjarig en bij machten om zelfstandige beslissingen te nemen
-U onderschrijft deze algemene voorwaarden en gaat daarmee akkoord met onze spelregels.
-U heeft zich uitputtend op de hoogte gesteld van onze werkwijze.
-U schrijft een motivatie voorzien van datum en naam en verleent ons daarmee toegang tot uw motivatie .
-U verleent ons toestemming uw motivatie ‘anoniem’ te delen met derden
-U onderschrijft dat u weet dat u geen recht heeft op een werkend prototype maar er een kan verkrijgen door een goede motivatie.
-U onderschrijft dat u niets koopt, niets betaald en geen lidmaatschap heeft afgesloten.
-U onderschrijft hier in volledige vrijwilligheid aan deel te nemen .

I.G.C. industries behoudt zich het recht te hebben kleine afwijkingen aan materiaal, kleur, gewicht, metingen of productie, andere dan gerelateerde verschijnen op onze website.

2.1 Retourrecht

2.1.1 Bij levering van fysieke producten
• Bij de levering van het fysieke prototype X heeft de consument geen mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Er is een ontbindingsclausule die per direct ingaat als de ontvanger zich niet kan verenigen met het verkregen product. Daarvoor zal de ontvanger een nieuwe motivatie moeten schrijven om wederom afstand van zijn verkregen prototype te doen of anderszins.

2.1.2 Kosten in geval van herroeping
• Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen er onder alle omstandigheden geen extra kosten voor zijn rekening.
• Indien de consument een motivatie geschreven heeft zal de ondernemer contact opnemen met de vraag om zijn herroeping te motiveren.

2.2 Ontbindingsrecht

• 2.2.1 Ontbindingsrecht voor overeenkomsten op afstand
U heeft geen verbinding met I.G.C. industries noch met de kickstart bedrijven. Deze verbinding zijn wij niet aangegaan. U bent nergens toe verplicht. U heeft slechts een gratis prototype ontvangen zonder extra verplichtingen.

• 2.2.2 Wanneer heb ik het recht om te ontbinden en binnen welke termijn moet ik ontbinden?

Het ontbindingsrecht is van toepassing mits er een koopovereenkomst tussen u en I.G.C. is afgesloten Omdat dit niet het geval is is dit niet van toepassing op u of ons.

• 2.3 Prototypes
U heeft een persoonlijke keus gemaakt voor een van de prototypes op onze website. U heeft met het akkoord gaan van de algemene voorwaarden toegestemd in het ontvangen van een prototype van een nog niet bestaand product. Dit product gaat niet aan uw verwachtingen voldoen want het wordt ongetwijfeld nog verder ontwikkeld en verbeterd door een partij X Of Z in de nabije toekomst. Wij willen u slechts verrassen met een hedendaagse overweging. Bepaling 220910

• 2.4 Prijzen
Er zijn geen kosten verbonden aan het betrekken van het prototype

• 2.5 contact
Mail I.G.C. Industries Voor informatie of vragen over onze producten kan u altijd mailen naar: info@igcindustries.nl

• 3 Leveringen

• 3.1. Product informatie
Onze producten zijn voorzien van een uitgebreide bijsluiter: alles wat u moet weten over prototype X staat daar te lezen

• 3.2. Garanties
Hoewel wij het zouden willen zijn er geen garanties in het leven. Niet om te slagen, niet voor het perfecte product, noch voor geluk en zielenheil. We geven u wel de garantie dat u verrast zult zijn.

• 3.3. Betalingen
Dit prototype wordt kosteloos bij u bezorgd.

• 3.4. Retour Beleid
Als u zich bedenkt over een ontvangen prototype moet u contact opnemen met onze klantenservice en het product binnen 30 dagen retourneren. Wij kunnen een product niet terugnemen als deze zijn gebruikt, beschadigd of gewassen zijn. Er zijn geen contante terugbetalingen voor de verkoop items, alleen de mogelijkheid om afstand te doen van hetgeen u ontvangen heeft.

• 3.4.1 Verpakking:
Wees voorzichtig met de verpakking. Wanneer goederen worden geretourneerd, vragen wij u om dit te doen in dezelfde verpakking als de verkregen goederen. Bi voorkeur niet beschadigd of gescheurd. Dit voor milieu technische redenen, de algemene kosten laag te houden en voor een goede relatie met uw leverancier. Voeg uw motivatie toe zonder dat kunnen we uw vraag niet behandelen.

Check uw retour verzendkosten hier: http://www.postnl.nl/tarieven/brieven/
http://www.postnl.nl/voorthuis/brief-versturen/brief-buitenland/
http://www.postnl.nl/voorthuis/pakket-versturen/pakket-buitenland-met-track-trace/

• 4. Overmacht:
In geval van oorlog, burgeroorlog, revolutie, oproer, staking, account vergrendeling, blokkade, natuurramp, of soortgelijke omstandigheden zal I.G.C. zich beroepen op overmacht. Dit betekent dat deze voorwaarden niet of slechts ten dele worden uitgevoerd. Als dit het geval is zal I.G.C. Industries u proberen tijdig te informeren

• 5 Bescherming persoonlijke gegevens
Uw persoonlijke gegevens zullen niet zichtbaar worden of gedeeld worden met andere personen dan de crew van I.G.C. Industries. Uw motivatie wordt anoniem verwerkt in project RE-Clamed Artspace 2022. Wij hebben uw data nergens opgeslagen of voor gebruikt. Wilt u absoluut niet dat uw motivatie anoniem gebruikt wordt, zult u dit moeten motiveren door een mail te sturen naar info@igcindustries.nl

• 6. Cookie wet
Sinds 5 juni 2012 we zijn verplicht uw toestemming te vragen om cookies te plaatsen voor commerciële redenen en persoonlijke advertenties.

U kunt meer over de Cookie wet lezen op:
http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/ict/veilig-online-en-e-privacy/internetbezoek-volgen-met-cookies en http://www.theeucookielaw.com/

• 7- Auteursrecht
De ontwerpen van de drie gepromote prototypes zijn op naam van Marit Otto (INphone) Herbert Alfonso (Blood, Sweat & Tears) en Corine Aalvanger (3CCP) en zijn auteursrechtelijk beschermd en vallen onder de onderstaande bepaling beelden kunsten.

Bepaling auteursrecht: http://www.auteursrecht.nl/autersrecht/22232/


*Bepaling 220910:
In deze bepaling hebben wij vastgelegd dat u onderdeel bent van een kunstproject bij de naam RE-Clamed Artspace. Voor dit project bent u in anonieme vorm een belangrijke factor. Wij danken u voor uw medewerking en zullen uw privacy in geen enkel geval schenden tenzij u er op staat.

*Extra bepaling:
In deze bepaling hebben zij vastgelegd dat wij geen geld verdienen aan dit project en geen winst maken met dit project. Alle misleidende informatie die mogelijk ter discussie gebracht zouden kunnen worden zijn een essentieel onderdeel voor dit kunstproject. Wij vrijwaren ons met deze bepaling van elke vorm van verantwoording aan u en derden. Dit project heft zichzelf op in April 2023.
Blood SweatTears by Sweatshop
Blood SweatTears by Sweatshop
[RE]CLAMED ARTSPACE 2022- This is actually art
[RE]CLAMED ARTSPACE 2022- This is actually art- Dit project is mede mogelijk gemaakt door Commissie Cultuur & Kwaliteit van de gemeente Zwolle, waarvoor grote dank.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *