INPHONE

De revolutie in tele communicatie & data exchange

Free and unlimited access for unlimited access to you.

Product omschrijving:

Een revolutie in telecommunicatie en big data technologie. De INPHONE is een start up die recent door I.G.C. Industries een kickstart fonds heeft gekregen. Dit fonds wordt toegekend aan bedrijven die een uitzonderlijke innovatieve bijdragen leveren aan de samenleving. De INPHONE is dé digitale revolutie van de toekomst. Het is gratis en voor iedereen toegankelijk. Het is een compact en subtiel mica gezichts sieraad die je ongelimiteerd toegang tot het wereldwijde web geeft.

Hoe het werkt.

De androïde huid-eigen siliconen body met organic accu die verbonden is aan het externe oor device, wordt onzichtbaar bij het oor onder de huid geïmplanteerd en staat in directe verbinding met de acryl lens. De siliconen body is niet groter dan 1mm dik met een diameter van 9 mm. De acryl lens is hypoallergeen en past op bijna elk oog. Loens-ogen kunnen derhalve operationeel geschikt worden gemaakt. De acryl lens is zowel high res. beeldscherm met extra augmented reality toepassingen als multimediaal 180° camera en heeft ultiem draagcomfort. De lens kan ook over een contactlens gedragen worden of zelfs als kosteloos als contactlens geschikt gemaakt worden. Meer hierover weten? Informeer naar de optometrist specialist van INPHONE. Alle hulpcentra kunnen teruggevonden worden in de special guidelines, hier komen we later op terug

Technische schema tekening - INPHONE
Technische schema tekening – INPHONE

De lens is een onderscheidend Instagramm-able, Snapchat-table, Tik-Tok-able en vlog-able feature met verschillende light experiences. De gebruiker kan het licht altijd aanpassen aan elke gelegenheid. Dit wil jij!

INPHONE _ MOODS and AMBIANCE
INPHONE _ MOODS and AMBIANCE

We onderscheiden de volgende light-ambiences: nightclub, private, love, generick, festival, nightout, bachelor, bachelorparty, wining an dining, selfie, besties, courting, corporate en conversational en veel meer.

We onderscheiden daarnaast de volgende emotion-ambiences: happy, sad, furieus, sexy, funky, cheeky, flirty, persistent, yes, no, controversial en nog veel meer.

INPHONE - Acrylic Retina total
INPHONE – Acrylic Retina total

Let op: Er is ook een X rated emotie en ambient Eye box voor 12 jaar en ouder. Kijk daarvoor in de extra 12+ box en ontdek alle opties. Onder de 12  hebben we helaas toestemming van beide ouders nodig.

Altijd aan!

Het bijzondere van deze telefoon is dat je nooit meer verstoken zult zijn van internet, van je favoriete platforms, chatrooms en je vrienden. Jij staat namelijk altijd aan 24/7. Wil je niet gebeld worden of een digi-detox, meld je dan 24uur van te voren aan bij het hoofd kantoor van INPHONE en wij sluiten je voor een afgesproken periode van nooit langer dan een week uit. De aan modus gaat na 7 dagen zonder tegenbericht vanzelf weer aan. Een geruststellende gedachte.

Technisch overzicht inbrengen INPHONE
Technisch overzicht inbrengen INPHONE

Gratis en voor niets

Het meest opzienbarende van dit device is dat het je niets kost. Het is gratis, dat is pas echt revolutionair!!!

Data is naast de crypto het betaalmiddel van de toekomst. Jouw data is dus geld waard. Door unlimited toegang tot jouw data te krijgen kan de INPHONE company investeren in nog nieuwere technologie en blijven ontwikkelen voor jouw gemak. Jij zult altijd up to date zijn! Jouw gemak, jouw convenience staat centraal voor ons. Jij krijgt onbeperkt internet en kan gratis bellen over de hele wereld. Middels de ROM-brain-link kan je door aan een persoon te denken ook direct in verbinding komen. Zelfs eten bestellen kan met de Rom Brain-link Hoe dat werkt vertellen we in een van onze speciale guidelines. Deze wordt gratis meegeleverd bij het implantaat en is altijd te raadplegen.

INPHONE lab
INPHONE lab

Happy in je eigen bubbel

Wil je niet gedeprimeerd raken door vervelend nieuws of geloof je niet in reguliere media, markeer jouw favoriete sites, platforms, influencers en onderwerpen, geef aan waar jij staat en wat je gelooft en wij filteren al het vervelende nieuws voor je uit. Jouw wereld zal altijd prettig en fijn voelen. Geen dag meer depri met de My-Bubble-app.

My-Bubble-app++

Get educated met de My-Bubble- app ++. Dit is de Plus module waarin je makkelijk en zonder diepe focus toch leerstof tot je kunt nemen. Voor lagere IQ’s is er een ontwikkel-app op maat. Leren en groeien was nog nooit zo makkelijk. Raadpleeg hiervoor ook de speciale guidelines.

INPHONE

Claim jouw early adopter bonus!

De INPHONE is een start up, een nieuwe ster aan het firmament. Wij gaan de wereld veranderen, doe je mee? Als new kids on te block zoeken wij enthousiaste ambassadeurs met een mooie digitale track record, jonge frisse mensen die net als ons in de ongebreidelde digitale toekomst geloven en dat willen uitdragen.

Ben jij die early-adopter? Wij hebben voor de beste motivaties een extra en uniek welkoms geschenk. De beste motivatie, en de eerste adapter krijgt het allereerste gesigneerde prototype nog voor dat het officieel op de markt komt in 2023. Daarnaast een live chat met een van onze top developers & influencer naar keuze, die jou de fijne kneepjes laat zien voor het maximeren van je populariteit, become famous in a wink!

INPHONE boxed
INPHONE boxed

Nooit meer offline! Nu aanmelden met je motivatie (max 500 woorden)

I.G.C.industries onder vermelding van: mijn eerste INPHONE – me early adapter – mijn motivatie.

Richt de motivatie aan: Sandra Jobse 

Algemene Voorwaarden


Welkom bij I.G.C. Industries

kantoor I.G.C. Industries NL: Claude Debussylaan 9
Founder en direct liason M. Suikerberg
Research en development T. Kok
Start up mediator: S. Jobse
Head of Finance: S. Pichai

Lees eerst de voorwaarden van de overeenkomst en de algemene voorwaarden. Teken voor akkoord voordat u zich inschrijft voor dit prototype

2. Algemene voorwaarden

U bent van harte welkom op onze website. Hier kunt u alle informatie vinden over wie wij zijn en wat wij doen. Als u vragen heeft neem dan contact op: mail naar info@igcindustries.nl.
Alle prototypes zijn kosteloos en zonder verzendkosten te verkrijgen.* (zie ook onze extra bepalingen)

2a- Algemene bepaling om in aanmerking te komen voor ons prototype

-U bent meerderjarig en bij machten om zelfstandige beslissingen te nemen
-U onderschrijft deze algemene voorwaarden en gaat daarmee akkoord met onze spelregels.
-U heeft zich uitputtend op de hoogte gesteld van onze werkwijze.
-U schrijft een motivatie voorzien van datum en naam en verleent ons daarmee toegang tot uw motivatie .
-U verleent ons toestemming uw motivatie ‘anoniem’ te delen met derden
-U onderschrijft dat u weet dat u geen recht heeft op een werkend prototype maar er een kan verkrijgen door een goede motivatie.
-U onderschrijft dat u niets koopt, niets betaald en geen lidmaatschap heeft afgesloten.
-U onderschrijft hier in volledige vrijwilligheid aan deel te nemen .

I.G.C. industries behoudt zich het recht te hebben kleine afwijkingen aan materiaal, kleur, gewicht, metingen of productie, andere dan gerelateerde verschijnen op onze website.

2.1 Retourrecht

2.1.1 Bij levering van fysieke producten
• Bij de levering van het fysieke prototype X heeft de consument geen mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Er is een ontbindingsclausule die per direct ingaat als de ontvanger zich niet kan verenigen met het verkregen product. Daarvoor zal de ontvanger een nieuwe motivatie moeten schrijven om wederom afstand van zijn verkregen prototype te doen of anderszins.

2.1.2 Kosten in geval van herroeping
• Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen er onder alle omstandigheden geen extra kosten voor zijn rekening.
• Indien de consument een motivatie geschreven heeft zal de ondernemer contact opnemen met de vraag om zijn herroeping te motiveren.

2.2 Ontbindingsrecht

• 2.2.1 Ontbindingsrecht voor overeenkomsten op afstand
U heeft geen verbinding met I.G.C. industries noch met de kickstart bedrijven. Deze verbinding zijn wij niet aangegaan. U bent nergens toe verplicht. U heeft slechts een gratis prototype ontvangen zonder extra verplichtingen.

• 2.2.2 Wanneer heb ik het recht om te ontbinden en binnen welke termijn moet ik ontbinden?

Het ontbindingsrecht is van toepassing mits er een koopovereenkomst tussen u en I.G.C. is afgesloten Omdat dit niet het geval is is dit niet van toepassing op u of ons.

• 2.3 Prototypes
U heeft een persoonlijke keus gemaakt voor een van de prototypes op onze website. U heeft met het akkoord gaan van de algemene voorwaarden toegestemd in het ontvangen van een prototype van een nog niet bestaand product. Dit product gaat niet aan uw verwachtingen voldoen want het wordt ongetwijfeld nog verder ontwikkeld en verbeterd door een partij X Of Z in de nabije toekomst. Wij willen u slechts verrassen met een hedendaagse overweging. Bepaling 220910

• 2.4 Prijzen
Er zijn geen kosten verbonden aan het betrekken van het prototype

• 2.5 contact
Mail I.G.C. Industries Voor informatie of vragen over onze producten kan u altijd mailen naar: info@igcindustries.nl

• 3 Leveringen

• 3.1. Product informatie
Onze producten zijn voorzien van een uitgebreide bijsluiter: alles wat u moet weten over prototype X staat daar te lezen

• 3.2. Garanties
Hoewel wij het zouden willen zijn er geen garanties in het leven. Niet om te slagen, niet voor het perfecte product, noch voor geluk en zielenheil. We geven u wel de garantie dat u verrast zult zijn.

• 3.3. Betalingen
Dit prototype wordt kosteloos bij u bezorgd.

• 3.4. Retour Beleid
Als u zich bedenkt over een ontvangen prototype moet u contact opnemen met onze klantenservice en het product binnen 30 dagen retourneren. Wij kunnen een product niet terugnemen als deze zijn gebruikt, beschadigd of gewassen zijn. Er zijn geen contante terugbetalingen voor de verkoop items, alleen de mogelijkheid om afstand te doen van hetgeen u ontvangen heeft.

• 3.4.1 Verpakking:
Wees voorzichtig met de verpakking. Wanneer goederen worden geretourneerd, vragen wij u om dit te doen in dezelfde verpakking als de verkregen goederen. Bi voorkeur niet beschadigd of gescheurd. Dit voor milieu technische redenen, de algemene kosten laag te houden en voor een goede relatie met uw leverancier. Voeg uw motivatie toe zonder dat kunnen we uw vraag niet behandelen.

Check uw retour verzendkosten hier: http://www.postnl.nl/tarieven/brieven/
http://www.postnl.nl/voorthuis/brief-versturen/brief-buitenland/
http://www.postnl.nl/voorthuis/pakket-versturen/pakket-buitenland-met-track-trace/

• 4. Overmacht:
In geval van oorlog, burgeroorlog, revolutie, oproer, staking, account vergrendeling, blokkade, natuurramp, of soortgelijke omstandigheden zal I.G.C. zich beroepen op overmacht. Dit betekent dat deze voorwaarden niet of slechts ten dele worden uitgevoerd. Als dit het geval is zal I.G.C. Industries u proberen tijdig te informeren

• 5 Bescherming persoonlijke gegevens
Uw persoonlijke gegevens zullen niet zichtbaar worden of gedeeld worden met andere personen dan de crew van I.G.C. Industries. Uw motivatie wordt anoniem verwerkt in project RE-Clamed Artspace 2022. Wij hebben uw data nergens opgeslagen of voor gebruikt. Wilt u absoluut niet dat uw motivatie anoniem gebruikt wordt, zult u dit moeten motiveren door een mail te sturen naar info@igcindustries.nl

• 6. Cookie wet
Sinds 5 juni 2012 we zijn verplicht uw toestemming te vragen om cookies te plaatsen voor commerciële redenen en persoonlijke advertenties.

U kunt meer over de Cookie wet lezen op:
http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/ict/veilig-online-en-e-privacy/internetbezoek-volgen-met-cookies en http://www.theeucookielaw.com/

• 7- Auteursrecht
De ontwerpen van de drie gepromote prototypes zijn op naam van Marit Otto (INphone) Herbert Alfonso (Blood, Sweat & Tears) en Corine Aalvanger (3CCP) en zijn auteursrechtelijk beschermd en vallen onder de onderstaande bepaling beelden kunsten.

Bepaling auteursrecht: http://www.auteursrecht.nl/autersrecht/22232/


*Bepaling 220910:
In deze bepaling hebben wij vastgelegd dat u onderdeel bent van een kunstproject bij de naam RE-Clamed Artspace. Voor dit project bent u in anonieme vorm een belangrijke factor. Wij danken u voor uw medewerking en zullen uw privacy in geen enkel geval schenden tenzij u er op staat.

*Extra bepaling:
In deze bepaling hebben zij vastgelegd dat wij geen geld verdienen aan dit project en geen winst maken met dit project. Alle misleidende informatie die mogelijk ter discussie gebracht zouden kunnen worden zijn een essentieel onderdeel voor dit kunstproject. Wij vrijwaren ons met deze bepaling van elke vorm van verantwoording aan u en derden. Dit project heft zichzelf op in April 2023.

info@igcindustries.nl

En wie weet ben jij de gelukkige!

INPHONE

Product informatie:

Ingebouwde cyber smart telefoon-camera-

5G- unlimited bellen

Gewicht: receiver and sender ear 2gram (inclusief siloconen body)

Gewicht : augmented viewmaster- Eyecam- 0,2

EYECAM Camera

Aantal camera’s surround1
Megapixel camera fisheye. Max12 en 12 mp
Aantal camera’s voorkant1
Megapixel camera voorkant12 megapixel
Camera diafragma achterkantf/1.6
Camera diafragma voorkantf/2.2
Video-opname720p, 1080p, 2160p
Ingebouwde flitser
Video slow-mo functie   Augmentedreality 180GRADEN   3DEXPERIENCE 1000mp
  

Sound experience: Dolby surround: 100subwoover + prof musician

Office essentials

Via een vast nummer bereikbaar zijn op je mobiel

Internet & bellen buitenland

Zaken doen buiten Nederland en de EU zonder extra kosten

Verzekeringen

Zit nooit meer zonder smartphone je Inphone is lijfeigen en is dus meeverzekerd met je levensverzekering

Muziek

Toegang tot alle muziek via je inphone musicstore > kosteloos

MB-verdeler

Internet of things bestuurbaar via je inphone > kosteloos

Beveiliging

Je Inphone is standard beveiligd tegen visussen maar geeft onbeperkt toegang tot jou data

Algemeen

Afmetingen1cm (ear-device) 089 mm eye device
Gewicht2,02 gram
MateriaalMica + acrylglas
Stofbestendig
Waterbestendig
Garantielevenslang
BesturingssysteemVrij naar keuze
Duurzaamheidsscore

Beeldscherm

Schermdiagonaal089 mm
Schermresolutie2532 x 1170
Screen to body ratio~86.0%
Beeldschermverhouding19.5:9
Type schermSuper Retina XDR
Pixeldichtheid460 ppi

Camera

Aantal camera’s achterkant2
Megapixel camera achterkant12 en 12 mp
Aantal camera’s voorkant1
Megapixel camera voorkant12 megapixel
Camera diafragma achterkantf/1.6
Camera diafragma voorkantf/2.2
Video-opname720p, 1080p, 2160p
Ingebouwde flitser
Video slow-mo functie

Netwerk

Single- of dual SIMDual SIM
Type simkaartNano simkaart + e-SIM
4G
5G
4G Bellen
Bellen via Wifi
NFC
Bluetooth versie5.0

Geheugen

Werkgeheugen100 GB
Opslagcapaciteit250GB
Uitbreidbaar geheugen via extra implantaat

Batterij

Batterijcapaciteit10227 mAh
Kinetisch laden door zon of beweging

Veiligheid

Gezichtsherkenning
Hartslagritme herkenning
Extra incisie alarm inside

Processor

Aantal GHz3.22 GHz
Type processorApple A15 Bionic

Wat zit er in de doos:

Mica receiver and sender + athenne Acryl eye screen device and multi camera
Voorwaarden: algemene bepalingen goed lezen en toestemming verlenen tot levenslang data gebruik en inzage. Contract: voorafgaand aan implantatie tekenen en retour zenden aan Inphone company. Na goedkeuring kunt u het contract als bewijs meenemen naar de Inphone chirurgie,   Contract goed bewaren en in levensverzekering opnemen
[RE]CLAMED ARTSPACE 2022- This is actually art
[RE]CLAMED ARTSPACE 2022- This is actually art- Dit project is mede mogelijk gemaakt door Commissie Cultuur & Kwaliteit van de gemeente Zwolle, waarvoor grote dank.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *